Stäng
  • Leverans till:
  • SverigeSverige (SEK) Byt land

    Byt land

    Välj ett land nedan för att visa priser och artiklar för detta land

    NorgeSverige
  • Språk:
  • Svenska
Boyles lag - digital

Produktinformation:

Denna digitala tryckmätare med tillbehör är ett sätt att relativt enkelt men noggrant visa Boyle's lag. Volymen kan minskas eller ökas med hjälp av en 2,5 ml spruta ansluten till en digital trycksensor. Sensorutgången är kalibrerad för att visa trycket i kPa på den lättavlästa LCD-skärmen. Det finns en mätbar tryckförändring för varje 0,1 ml volymförändring, vilket gör det möjligt att ta många datapunkter och en rita en plot för att bekräfta Boyle's lag.

För demonstrationsändamål tillhandahålls också två 4 mm uttag för att tillåta tryckavläsningen att visas på en voltmeter (medföljer ej).

Levereras med extra slang för att möjliggöra användning av en större spruta vid behov. Levereras också med fullständiga instruktioner på engelska samt ett 9V batteri.

Mått: 130×100×60 mm
Vikt: 0,7 kg

 

OBS! Alega är godkänd distributör av produkter från brittiska Lascells vilket innebär att ni kan beställa allt från deras hemsida (www.lascells.com) genom oss. Ring eller mejla för prisuppgift och leveranstid. Lascells är unika genom att de tillverkar nästan alla produkter själva.Relaterade artiklar

Boyles Lag - Avancerad
Art.nr TR6
1 350 kr Köp