Stäng
  • Leverans till:
  • SverigeSverige (SEK) Byt land

    Byt land

    Välj ett land nedan för att visa priser och artiklar för detta land

    NorgeSverige
  • Språk:
  • Svenska
Robot Builder's Bonanza - byggbeskrivningar
Robot Builder's Bonanza - byggbeskrivningarRobot Builder's Bonanza - byggbeskrivningar

Produktinformation:

Ha kul när du lär dig hur man konstruerar, bygger och använder små robotar! Denna rikt illustrerade guide, på engelska, erbjuder allt du behöver veta för att konstruera sofistikerade, helt autonoma robotar som kan programmeras från din dator. Fullt uppdaterad med den senaste tekniken innehåller Robot Builder's Bonanza, fjärde upplagan steg-för-steg-planer som tar dig från att bygga grundläggande motoriserade plattformar till att skriva kod och programmera roboten att utföra olika uppgifter.

Denna bok som kan ses som en robotbyggares "bibel" är fylld med över 100 överkomliga projekt. Projekten är modulära och kan kombineras för att skapa en mängd olika robotar av alla former och storlekar. Blanda och matcha projekten för att utveckla dina egna unika skapelser. Den enda gränsen är din fantasi!

Författare: Gordon McComb
Utgivare: McGraw-Hill / TAB Electronics
Sidantal: 736 sidor
4: e upplagan
Bokformat: pocket

 

OBS! Alega är en i Sverige godkänd distributör av SparkFuns produkter vilket gör att vi i princip kan ta hem allt som finns på SparkFuns hemsida www.sparkfun.com. Ring för prisuppgift!Relaterade artiklar